Gasztronómiánk sója az alkohol

Drunken Kitchen

Drunken Kitchen a Kálibulin: kóstolj velünk!

2015. június 17. - dalmastella

 _dsc0761_1000_665.jpg

Köveskál az a hely, ahol még mi is házasodnánk. Nem csak azért, mert szuperromantikus és gyönyörű a környezet, hanem mert tuti, hogy az ételekre és a borokra sem lenne panaszunk.

A MI A KŐ asztalánál bármikor szívesen ott ragadunk Trombitás Tamás egy jó sztorijáért; a Káli Art Innben a diós süteményt órákon át eszegetve gyönyörködünk a kertben. Pálffyéknál a jó borok mellé mindig izgalmas híreket is kapunk.

Szerencsére van az évnek egy napja, amelybe mindhárom helyet, sőt a Kővirág Éttermet és a Káli Kövek borászatot is bele lehet sűríteni. A Kálibuli lényege, hogy aki még nem tesztelte a köveskáli gasztrohelyeket, gourmet- és borkóstoló jegyekért, mértéktartó adagokkal mindent végigkóstolhat. A pestós gnocchit alkalmanként a monoszlói borkúria gazdája, maga Liszkay Mihály kíséri zongorán, a faluban pedig kortárs kultúrába és egy-két gasztrós hírességbe is belefuthatunk.

Éppen ezért a Drunken Kitchen részt vesz az év egyik legjobb egynapos rendezvényén, a Kálibulin. Találkozzatok velünk június 27-én Köveskálon vagy Mindszentkállán, kapcsolódjatok be az ottani forgatásba, addig pedig böngésszétek korábbi, vonatkozó cikkeinket és képgalériánkat. Ja és ne felejtsetek el előre megvenni a kóstolójegyeket, mert ha lecsúsztok, a helyszínen már csak a la carte tudtok válogatni.

Részletek az esemény weboldalán.

Korábbi anyagaink Köveskálról:

MI A KŐ: Művészet a köbön: rizling és fogas a szobrásztól;

MI A KŐ 2. rész: Művészet a köbön: vörösboros marhapofa a szobrásztól

Káli Art Inn: Ambíció és pálinkás libamáj Köveskálról

Pálffy Pince: Több nyulat a tányérokra!

/Stella

Fotó: Rácskay Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://drunkenkitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr367551312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása