Gasztronómiánk sója az alkohol

Drunken Kitchen

2HA borok

Ezt kóstoltuk Török Csabánál

2015. október 19. - dorottyahomoky

dsc_0023.jpgOlaszrizling 2013

Telt, tartalmas bor. Érezni egy kis palackbükét is. Kis füst, gyógynövények, enyhe termálos jegyek. Érett barack, mandula jön ízben. Nehezebb, komplexebb olaszrizling hosszú lecsengéssel és hosszabb érlelhetőséggel. 
dsc_0350.jpg

Pezsgő 2011

Illatban citrusok, zöldalma és virágok. Ízben is almás, birses jegyek jönnek érett citrussal és enyhe élesztősséggel. Krémes, vajas, kellemes pezsgés. Elegáns, szép szerkezetű pezsgő.
dsc_0433.jpg

Tabunello 2012

Málna, szeder, pirosbogyósok, kis füstösség jön illatban. Egyedi, más jellegű szerkezet és ízvilág. Sok gyógynövény, málna, érett alma, kis mézesség is jön ízben. Érett savak és érett citrusok. Alapvetően gyümölcsös bor, amiben a hordó fűszeressége nagyon jó egyensúlyt ad. Könnyen iható, de szerkezetre tartalmas és struktúrált bor. Felbontás után minden nap tud újat mutatni.

A fotókat Máté Csaba készítette.

Itt megnézhetitek, hogy mi mellé ittuk a borokat!

/Dorka

A bejegyzés trackback címe:

https://drunkenkitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr287575472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása