Gasztronómiánk sója az alkohol

Kredencben a bor

2015. július 17. - dorottyahomoky

dsc_0087.jpg

Guden Kisbirtok Vitéz csopaki olaszrizling 2014

Friss, nagyon citrusos, zöldalma illatban. Erős, kissé durva savak, éretlen jegyek is jönnek. Itt érezni a 2014-es évjáratot. Ízben is nagyon sok citrus, zöldalma. Kívánja a szódát, a kenyeret és az ételt. Saláta ízesítéséhez ecet vagy verjus helyett tökéletes. 

Ezt a bort használtuk citrom helyett a Kredencben a salátához. Nagyon működött a dolog!

A képet Máté Csaba készítette.
/Dorka

A bejegyzés trackback címe:

https://drunkenkitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr967575540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.