Gasztronómiánk sója az alkohol

400-an reggeliztünk együtt a Duna-parton

2015. május 16. - budavaridora

Megvolt az első Drunken Kitchen közös reggeli

Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek, hoztátok, kentétek, ettétek, ittátok! Köszönjük a kávét a Spájz-A-Szájban csapatának, a szörpöket a Csósza Manufaktúranak, a péksütiket a Pékműhelynek, a csodás sárgarépakrémet Kodela Timinek, a sajttortát Bíró Annának, a zöldségeket a NekedTeremnek, a biciklijavítást a Pushernek, a jogi segítséget a NoSalty a Webszakácskönyvnek!

A jégeres májkrém, a barnasörös brownie, a kakukkfüves-boros répakrém és az aszús sajttorta receptjét hamarosan feltöltjük a blogra. A furmintos medvehagymás kalácsét itt találjátok.

Ne maradjatok le semmiről, lájkoljatok minket a Facebookon!

Új időpont hamarosan, addig is szemezgessetek a reggel legjobb pillanataiból Máté Csaba fotóival.

Kattints a galériáért!

dsc_0063_1.jpg

dsc_0066.jpg

dsc_0219.jpg

dsc_0220.jpg

dsc_0042.jpg

dsc_0172.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://drunkenkitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr557463978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

funfun 2015.05.16. 12:07:16

A trendiskedés magasabb fokozatra kapcsolt.

andd1234 2015.05.16. 13:21:42

a nagyon ráérő emberek, én akkor éppen dolgoztam...

Túrós (törölt) 2015.05.16. 13:37:23

jéger reggelire? Én szeretek alkoholizálni meg minden de ez azért kicsit mindennek a ló túloldalának a teteje jézusom