Gasztronómiánk sója az alkohol

Trombitás Borház – fehérborok

2015. február 26. - Drunken Kitchen

Trombitás Olaszrizling 2011
Tipikus olaszrizlinges, mandulás illat. Termálos kövesség, kis fém. Zöldbarack, fűszerek, gyógynövények, mandula, birs. Szép savak. Egyenes, szép ívű szerkezet. Hosszan ott marad.

Trombitás Olaszrizling 2009
Érett zöldbarack, mandula, füves, gyógynövényes. Telt aromák, barack, tiszta, erős ásványosság. Szépen érlelt. Köves.

A MI A KŐ étteremben ezekből löttyintettek a halsalátánkba.

A kép forrása a welovebalaton.hu.

A bejegyzés trackback címe:

https://drunkenkitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr77222485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.