Gasztronómiánk sója az alkohol

Káli Art Inn – a ház bora

2015. március 19. - Drunken Kitchen
imgl1519_1000_665.jpg
Sabar Cabernet Sauvignon 2010

Érett szín, nem túl intenzív, szinte átlátszó. Intenzív, szép illat, kis dohány, kávé, ribizli, gyümölcsök. Ízben kevesebb gyümölcs, érettebb aromák, kis paprika, nyersesség, erősebb savak. Érezni a hideg évjárat hatását, nem érett be teljesen a cabernet sauvignon. Nincs nagy tartalom. Nem túl hosszú. Kezd öregedni. 

Kollát Marcell ezzel a borral és a ház pálinkájával készített nekünk pálinkás libamájat vörösboros hagymalekvárral
A fotókat köszönjük Rácskay Zoltánnak!

A bejegyzés trackback címe:

http://drunkenkitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr657276617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.