Gasztronómiánk sója az alkohol

Drunken Kitchen

Trombitás Borház – rozék és vörösök

2015. március 05. - Drunken Kitchen

ttt.jpg

Trombitás Tamás Zweigelt rosé 2013

Enyhe rózsaszínes szín. Préselés nélkül készül, színmustból. Visszafogott illat, birs, kis eper. Ízben is jön az epresség, édes alma. Kellemes, szép, egészséges savak. Nincs benne zöldes fenolosság. Nagyon természetes, tiszta ízek. A zweigelt szép gyümölcsössége, jegyei megjelennek. Hideg, éretlenebb ízek.

Club rosé 2013

Nem túl intenzív, érettebb, teltebb, narancsosabb szín. Illatban is teltebb, komplexebb, intenzív és érett gyümölcsök. Édes barack és érett cseresznye. Van egy vonala, lecsengése, szépen vezeti a kortyot, kitölti a szájat. Tömörebb, teltebb, érettebb illat és ízanyag. Jó, hosszú lecsengés. Kicsit az alkohol érezhető a végén. Meleg ízek. Kis ásványosság.

Trigon 2011 

Kékfrankos alap, kevés cabrnet sauvignon és zweigelt. Friss, éretlen szeder, telt, sűrű illat. Intenzív fűszeresség, nyersebb, még van ideje érni. Sűrű szerkezet, tömör, savanyúmeggy, nincs nagy test, kicsit erősebb tannin. 11%

Trombitás Tamás és Tóth Attila a MI A KŐ-ben a Trigonból löttyintettek nekünk a marhapofa alá.

A bejegyzés trackback címe:

https://drunkenkitchen.blog.hu/api/trackback/id/tr457239707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása